europski dinamo

Maksimir ovo ne pamti: Novinarska loža bit će pretijesna, klub izdao upozorenje

Maksimir ovo ne pamti: Novinarska loža bit će pretijesna, klub izdao upozorenje
Foto: GNK Dinamo

DINAMO sutra od 19 sati igra uzvratnu utakmicu 1/16 finala Europa lige protiv češkog Plzena. Prva utakmica je završila 2:1 za Čehe.

Dinamo ima veliku priliku izboriti nastavak natjecanja, dovoljna mu je pobjeda 1:0, a Zagreb je preplavila nogometna euforija. Nezapamćen interes vlada za sutrašnji susret. Iz kluba kažu veći nego kad je Dinamo igrao Ligu prvaka. Prodano je 27 tisuća ulaznica, a s obzirom na to koliko je domaćih i stranih novinara zatražilo akreditacije, novinarska loža bit će pretijesna pa će jedan dio medija biti prebačen na gornju zapadnu etažu.

Također, iz Dinama su poslali niz upozorenja i uputa za sve one koji žele doći u četvrtak na Maksimir:

Na kolnom ulazu od Kipa bacača diska i prostora u zoni raskrižja Ulice Svetice i Maksimirske sve do zapadnog raskrižja zapadnog parkirališta stadiona, na prostoru poligona autoškole i tržnice Borongaj, Hitrecovoj ulici i prostoru južnog ulaza na stadion Maksimir od 6:00 do 24:00 sati temeljem Rješenja MUP-a bit će zabranjeno zaustavljanje i parkiranje osim za vozila gostujućih navijača izvan Grada Zagreba odnosno gledatelja s izdanom parking propusnicom GNK DINAMO.

U nastavku donosimo sve ostale informacije i detalje za navijače Dinama.

1. Javno parkiralište kod spomenika Bacača diska (od Spomenika do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir) bit će zatvoreno na dan utakmice (21.2.) od 6:00 do 24:00h, a na istom će prostoru u istom terminu biti na snazi i privremeno zatvaranje prometa.

2. VIP-B parkiralištu ispod zapadne tribine stadiona Maksimir bit će moguće prići vozilima isključivo sa strane tržnice Borongaj (servisnom cestom od Budakove do bazena) i to isključivo uz parking propusnicu izdanu od strane GNK Dinamo.

3. Parkiralište bazen Svetice - zatvoreno za javnost od 6:00 do 22:00h

4. Parkiralište tržnice Borongaj. Parkiralište će na dan utakmice biti zatvoreno za javnost.

5. Parkiralište Borongaj, poligon za obuku vozila i vozača (osim vozila s izdanom propusnicom odnosno organiziranog dolaska prijevoznih sredstava s navijačima FC Viktoria Plzen) bit će zatvoreno za javnost.

6. Ranije spomenut prilaz stadionu po Servisnoj cesti bit će moguć vozilima uz parking propusnicu za VIP-B parking izdanu od strane GNK Dinamo.

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara