Lakersi se zahvaljujući Zubcu zovu "šupcima": Rookie ih uči hrvatskim psovkama

Lakersi se zahvaljujući Zubcu zovu "šupcima": Rookie ih uči hrvatskim psovkama

Foto: Getty Images/Guliver Image

BIVŠI centar Cibone Ivica Zubac (19) odlično se snašao u Los Angeles Lakersima. Iako zadnjih nekoliko utakmica nije igrao, mladi hrvatski košarkaš je među omiljenijima u svlačionici. Brooklyn Netsi Bojana Bogdanovića nedavno u izgubili od Los Angles Lakersa, a tom prigodom su dečki s Croatiansports.com pitali Lakerse što misle o Zubcu.

Prvo su uhvatili Nicka Younga, koji je u šali rekao da je Ivica razmaženi klinac.

"Ma kako neće biti, on živi svoj san. Nisam još smislio neke zadatke za njega koje će mi izvršavati, ali mislim da ću ga možda poslati koji put u McDonald's da mi donese omiljenu hranu", rekao je Young.

Na red je došao i Larry Nance Jr., koji najbolje zna kako je Zubcu u novom okruženju, budući da je prošle godine i sam bio rookie u Lakersima.

"Zu je odličan dečko i dobar rookie. Simpatičan i je, strašno puno trenira i stvarno ga je super imati u svlačionici. No, dosta bitnije je da će me do kraja sezone naučiti hrvatski, pa ću moći razgovarati s Bogdanovićem, Nurkićem i ostalima. Nema te psovke koje me nije naučio i jako mi dobro ide", rekao je Nance i dodao koja mu je, zasad, omiljena:

"Šupak. Svaki dan ga zovem tako, a i on mi uzvrati istom mjerom. Do kraja sezone sve ću ih naučiti. Čuo sam da je super u Hrvatskoj, Zagreb, je li tako? Dolazim, a otići ću i na more. Čuo sam da su cure predivne".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara