DINAMO

Mamić: Dinamu će prihodi biti nula

Mamić: Dinamu će prihodi biti nula
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

BJEGUNAC od hrvatskog pravosuđa Zdravko  Mamić kazao je za subotnje izdanje Dnevnog avaza kako će prihod zagrebačkoga kluba u sljedećoj godini biti nula jer su svi prihodi isključivo vezani za prodaju igrača i ulaznica od igranja u europskim natjecanjima. 

Dodao je da uopće ne razumije kako će nogomet funkcionirati i opstati, ali smatra kako se prvenstva moraju nastaviti čak i bez gledatelja. Gazda Dinama progovorio je i o odlasku trenera Nenada Bjelice.

Pobjegao u BiH

Mamić se u BiH krije od hrvatskoga pravosuđa, a 6. lipnja se navršavaju pune dvije godine kako živi u Međugorju.

"Cijeli svijet je u krizi, ne samo sport i nogomet. Dinamo će biti posljednji u redu za probleme, drugima neće biti nimalo lako, poglavito klubovima u BiH i Hrvatskoj. Neće biti više prodaje igrača kao ranije", rekao je Mamić.

Zaziva povratak nogometa

Mamić je poručio kako se nogomet mora vratiti na travnjake te se ne može načuditi da su neki u BiH protiv nastavka tamošnje Premijer lige.

"Bila je to viša sila, pandemija je jako usporila sve, ali sada kriza jenjava i sve se mora nastaviti. Ljudi ne razumiju koliko treba vremena da momčadi uđu u formu. Nažalost, nogomet više nikada neće biti isti", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara