Mamić iznenađen nerazumnim Zadranima: Tomasova želimo dovesti već godinu dana

Mamić iznenađen nerazumnim Zadranima: Tomasova želimo dovesti već godinu dana

ZDRAVKO MAMIĆ nije očekivao da će Zadrani (odnosno Reno Sinovčić) odbiti dva milijuna eura koje je ponudio za Marina Tomasova. Bio bi to najveći transfer u povijesti HNL-a, ali Tomasov će barem do zime ostati na Stanovima.

"Dajem dva milijuna eura, ali samo ako Tomasov odmah uđe u autobus i vrati se s nama u Zagreb", ispalio je Zdravko Mamić nakon što je mladi veznjak kojem se proriče sjajna nogometna budućnost sinoć namučio zvijezde "atomskog" Dinama. Dva milijuna eura više je od ukupne cijene cijele momčadi Zadra, ali Reno Sinovčić rekao je - ne. Tomasov je Zadranima u ovom trenutku prijeko potreban ukoliko se žele odlijepiti od posljednjeg mjesta tablice i osigurati ostanak u prvoligaškom društvu. Nova runda pregovora slijedi u zimskom prijelaznom roku.

"Tom smo ponudom pokazali koliko cijenimo Tomasova i NK Zadar. Jasno, nije to od jučer, Tomasova želimo dovesti već godinu dana jer znamo njegove kvalitete. Nažalost, izgleda da se to neće ostvariti", kazao je Dinamov veliki šef za SN i dodao kako mu se odluka Zadrana da ne puste Tomasova u Dinamo čini "apsolutno nerazumni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić i Dinamova struka u Tomasovu su prepoznali veliki nogometni talent, a mladi je veznjak prema mišljenju mnogih već prerastao svoju sadašnju okolinu i mjesto mu je u velikom klubu. U igri su Dinamo i Hajduk, a navodno su stigle i neke inozemne ponude. Tomasov se za svoju budućnost ne boji; "Sve poslove i brigu o mojoj karijeri u potpunom suglasju s mojom obitelji vodi Reno Sinovčić", poručio je Tomasov kojem je jasno da u Zadru više ne može napredovati i da će uskoro morati potražiti novu sredinu kako bi se nametnuo Slavenu Biliću i ušao u reprezentaciju što je njegov idući cilj.

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara