Mamić: Razvalit ćemo Hajduk kao bugarsku skupštinu!

Mamić: Razvalit ćemo Hajduk kao bugarsku skupštinu!

Tekst: Totalsport
Foto: Cropix


IZVRŠNI dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić u svom stilu je najavio utakmicu protiv Hajduka u Kupu. Mamić je Splićanima poručio: "Razvalit ćemo vas kao bugarsku skupštinu".

Zdravko Mamić teško je podnio posljednju izvedbu Dinamovih igrača. Jad i bijedu od igre koju su pokazali u remiju protiv Zadra 0:0 Mamić je gledao 20 minuta te mu je sve bilo jasno. Ustao se i demonstrativno otišao sa stadiona. Kasnije je ispričao kako je teško proživio tu večer te da je plakao zbog indolentnosti Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo me sram što sam izvršni dopredsjednik Dinama. Ja sa 51 godinom trebam dobar razlog za plač, no te večeri suze su se hvatale jedna za drugu", dramatično je poručio Mamić pa objasnio kako sastanka s igračima nije bilo.

"Je li potreban sastanak nakon što sam otišao sa stadiona", upitao se Mamić, koji je puno veseliji bio kad se pričalo o protivniku u Kupu. Preobrazio se iz uplakane u agresivnu osobu te poručio kako vjeruje u pobjedu protiv Hajduka.

"Veseli me bolji Hajduk jer to znači i bolji Dinamo. Optimist sam, razvalit ćemo Hajduk kao bugarsku skupštinu", rekao je Mamić i pozvao navijače da pomognu Dinamu iako stadion izgleda kao da je iz 16. stoljeća.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara