Video: Mamić zbog Reala dobio proljev, a Bandića zatražio krov na Maksimiru!

Video: Mamić zbog Reala dobio proljev, a Bandića zatražio krov na Maksimiru!

Foto: Drago Sopta / Cropix

POMISLILI smo da bi najavljeno izlaganje Zdravka Mamića moglo zasjeniti i izvanrednu presicu Jadranke Kosor te premetačinu u stranci pod istragom. Nije se dogodilo; Zdravko Mamić u Maksimiru je širio bratstvo i jedinstvo, čak je nevoljko odgovarao na bilo kakva konfliktna pitanja. Zašto je gazda namamio novinare u Plavi salon? Da pred njih postroji kompletnu Dinamovu radnu zajednicu; od čistačića,  preko uredskih "miševa" i tajnica, do igrača i stožera i zatraži aplauz za ljude koji stvaraju Dinamove rezultate. Jasno da je "bratstvo i jedinstvo" Mamić emitirao u prilično kriznom periodu za Modre, u doba godine kada loši rezultati na površinu izbace uvijek ista pitanja.

"Zašto smo pred vama? Jučer je bio najbolji dan u našoj obitelji kada smo saznali da smo prema istraživanju GFK najveći brend u Hrvata uz našu Blanku. Kada puno radite pod stresom, niste ni svjesni koliko dobro radite ili griješite. To je šlag na tortu svega onoga što nam se događa u 2011 godini. Mi slavimo 100 godina postojanja, u toj godini osvojili smo prvenstvo i Kup, ušli u LP, obnovili stadion i stalno dobivamo priznanja", otvorio je Mamić druženje.

"Doveo sam ovdje ljude koji su stvarali Dinamo u posljednjih deset, 20 godina. Evo, to smo mi, ja čestitam od srca svima nama. Jedan aplauz", naručio je Mamić.

"Svijet se urušava kao kula od karata"

Primjetio je da su mediji popratili motivacijski sastanak koji je jučer s igračima održao bez prisutnosti trenera, no nije bilo sve...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Održao sam jučer dva sastanka, ne samo s igračima, već i sa radnom zajedicom. Podsjetili smo se što smo sve napravili i što nas tek čeka. Novi bodovi, novi izazovi..."

"Vidite da se svijet urušava kao kula od karata i trebat će nam puno zajedništva i sposobnosti da sve odradimo. Hvala svim građanima Hrvatske koji su uz nas. Danas se cijela Hrvatska može ponositi s nama", mirisalo je još jednu priču o najhrvatskijem i najkatoličkijem klubu u Hrvata, da bi onda Mamić otkrio kako je proveo prošlu večer:

"Gledao sam jučer Real - Villarreal, morao sam ugasiti jer sam dobio proljev. Najveći klub na svijetu s najvećim trenerom svijeta, bit će novi prvak Europe. Strašno igraju. Kada budemo išli u Madrid, eutanazirat ću se negdje na par dana."

Za kraj, ali ne i najmanje bitno; molba Milanu Bandiću i vlastima: 

"Dinamo sam napuni proračun RH kao svi sportovi zajedno. Zato molimo vlast i gradonačelnika da nam stave krov nad glavom", rekao je Mamić i pokazao projekciju Maksimira s natkrivenim zapadom i sjeverom.

Krov bi pokrio 20 tisuća sjedećih mjesta, a investicija bi koštala do 60 milijuna kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara