Mamić se zbog Štimca vratio iz Turske

Foto: Cropix / Drago Sopta

U PETAK navečer primili smo vijest da Zdravko Mamić napušta Dinamove pripreme u Turskoj i vraća se kući, u Zagreb. Jasno da Dinamova služba za medije nije imala poseban komentar na taj događaj, no neki drugi izvori dali su naslutiti da je Mamića žulja Igor Štimac. Ofenziva kojom neumorni Štimac želi pokrenuti smjenu vlasti u Rusanovoj, Mamića tjera na dodatne napore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne može dopustiti Štimcu da se previše razmaše, pa se vratio u Zagreb, gdje je jučer u svojim maksimirskim odajama ugostio zanimljivo društvo. Doznali smo da je za stol posjeo Zorislava Srebrića, Antu Vučemilovića i Ivicu Šparavca. O čemu su razgovarali? Sasvim sigurno o "aktivnostima Saveza", koje se prethodnih mjeseci svode na prebrojavanja, svrstavanja i pravne smicalice.

Mamić je mozak operacije, bez njega aktualna vlast nema plan. Najavio je da će javnosti sljedećeg tjedna obznaniti zašto Štimac neće uspjeti. Ima li Mamić većinu u Skupštini? Ili sprema neki drugi manevar? Poput rušenja Ivana Brlekovića u NS Zagrebačke županije koji daje tri člana Skupštine? Morat će svakako uvesti reda i u Osijeku, gdje je došlo do razmirica između Vučemilovića i Željka Širića. Navodno Širić nije podržao Vučemilovića u pohodu na fotelju glavnog tajnika, što je svakako najviše odgovaralo Zorislavu Srebriću...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara