Mamić: Štimac me želi likvidirati pomoću srpske mafije!

Foto: Damjan Tadić/Cropix

"OD MAMIĆEVIH optužbi potražit ću zaštitu institucija, jer to naprosto moram napraviti nakon ovako ozbiljne klevete", odgovorio je Igor Štimac na optužbe koje na njegov račun stižu iz Mamićevog kruga.

Štimac nam je iz Dubaija, gdje se trenutno nalazi, kratko odgovorio na optužbu koju je Mamić plasirao. Mamić priča kako ga Štimac kani likvidirati uz pomoć osoba koje kontrolira Andrija Drašković (koji izdržava kaznu od deset godina zatvora, na koju je osuđen zbog ubojstva) piše Nacional, koji donoseći ovu priču, ističe kako zagrebačka policija još od ljeta zna da srpski kriminalci ozbiljno prijete Mamiću.

"Do policije su tada dospjele informacije da je proljetos u srbijanskom podzemlju odlučeno da se Mamića likvidira, navodno zbog Olićevog transfera iz Dinama u moskovski CSKA", piše Nacional.

"Hrvatska policija uoči ljeta dobila je informaciju da je u prodaji Olića moskovskom CSKA-u sudjelovao i Dejan Joksimović, bivši srbijanski nogometaš i menadžer, s kojim se Mamić navodno dogovorio da će mu nakon Olićeva transfera u CSKA platiti milijun eura.

Tih milijun eura navodno je trebala biti nagrada za to što je Joksimović iskoristio svoje dobre veze s moskovskim klubom i uvelike pomogao da se taj transfer realizira. Čini se da Mamić nije platio milijun eura te da je Joksimović nakon nekoliko godina čekanja i navlačenja prodao svoja potraživanja od Mamića."

Nakon što je Joksimović prodao svoja potraživanja od Mamića pripadnicima srpskog podzemlja, oni su pokušali uspostaviti kontakt s Mamićem i dati mu do znanja da sad njima duguje novac, ali on nije surađivao, pa su ga odlučili likvidirati. Iz krugova srbijanskog podzemlja do Nacionala je ljetos stigla i tvrdnja da je Mamić taj problem riješio, ali da na kraju nije platio milijun, nego 5 milijuna eura.  Pripadnici policije navodno su tada Mamiću sugerirali  da angažira privatne zaštitare.

Sada pak, prema navodima u Nacionalu, plasira priče kako ga Štimac želi likvidirati uz pomoć srpskih mafijaša, što je znak da ipak nije riješio njihova potraživanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara