Mamića oduševila svjetleća Gospa, poručio Torcidi: "Voli vas Maminjo!"

Mamića oduševila svjetleća Gospa, poručio Torcidi: "Voli vas Maminjo!"
Foto: Facebook

OSUĐENI kriminalac i bjegunac pred hrvatskim pravosuđem Zdravko Mamić iz Međugorja je putem Facebooka komentirao koreografiju Torcide sa svjetlećom Gospom i igru Hajduka u borbi za Europa ligu, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Sinoć, 9. kolovoza u 20 sati i 53 minute moj prijatelj i navijač Hajduka mi je poslao kratki video zapis s koreografijom koju je napravila Torcida. To me potaknulo da im izrazim divljenje i poštovanje, te ljubav u punoj poniznosti. Sjećanje na koreografiju uz pjesmu 'Rajska djevo, kraljice Hrvata' će mi ostati predraga slika za cijelu vječnost... Hajduk i Dinamo dva su kluba bratska kojima se ponosi čitava Hrvatska! Voli vas i poštuje Maminjo".

Mamić je pobjegao u BiH kako bi izbjegao služenje zatvorske kazne od šest godina nakon nepravomoćne presude za težak gospodarski kriminal i izvlačenje milijuna iz gradskog kluba Dinamo. U Međugorju se bavi duhovnom obnovom. 

Koreografiju Torcide sinoć je komentirao i jedan splitski svećenik. "I Gospa je Torcida", napisao je na svom Facebooku. (KLIK ZA TEKST

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara