Mancini: Nisam nikad izjavio da želim otići u Englesku

INTEROV trener Roberto Mancini porekao je nagađanja da bi upravo on mogao biti idući trener Chelsea, te izjavio kako su napisi u kojima stoji da je rekao kako mu je velika želja trenirati neki engleski klub lažni.

"Laska mi ako me želi jedan tako veliki klub, to znači da radim nešto dobro, ali ja nikad nisam izjavio da želim preći u englesku ligu. Ovdje sam sretan i zadovoljan", rekao je Mancini za klupske web stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Intera, Massimo Moratti, nedavno je izjavio kako bi želio da Mancini ostane u Interu još dugo vremena. Mancini, čiji ugovor ističe 2008, ovu je izjavu popratio komentarom: "Kad stvari idu dobro ne valja raditi promjene. Mislim da smo stvorili jedan jak klub i postavili dobre temelje za njegovu budućnost. Ne vjerujem da ću ostati u Interu toliko dugo, koliko je recimo Alex Ferguson u Manchesteru, u Italiji je to malo teže, morali bi smo stalno pobjeđivati. U Serie A možete pobjeđivati pet godina zaredom, ali ako u šestoj ništa ne osvojite stvari se počnu mijenjati."

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara