Mandarić "spašava" Niku Kranjčara?

Mandarić "spašava" Niku Kranjčara?

SRPSKI TAJKUN i vlasnik premierligaša Portsmoutha ponovo je izrazio želju da u redove svog kluba dovede našeg nacionalnog "fantazistu" Niku Kranjčara.

Kako se bliži 9. srpnja, dan kada bi Niko, u slučaju da ne utrži svoje nogometno znanje, trebao krenuti za Sloveniju i pridružiti se pripremama Hajduka, javnost s nestrpljenjem iščekuje konačni ishod njegovog eventualnog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je postalo jasno da Niko nije imao nikakvu namjeru otići u SAD, počele su kalkulacije s dva španjolska prvoligaša; Mallorcom te Celta Vigom. Prva opcija navodno je propala, dok Celta nije niti izašla s ponudom.

Britanski Sun na svojim stranicama posvećenima SP-u u Njemačkoj u četvrtak donosi vijest o preslasku Nike u Portsmouth. Milan Mandarić, kontroverzni direktor koji se u otočkom klubu radio i s našim Velimirom Zajecom izjavio je kao već sljedećeg tjedna namjerava dovesti nekoliko igrača.

Prvi Mandarićev pick je 21-godišnji PSV-ov Jefferson Farfan za kojeg je srpski direktor spreman izdvojiti čak 13 milijuna funti. Osim Farfana, pišu otočki mediji, na Fratton Park trebali bi sletjeti Sulleyi Ali Muntari iz Gane te naš Niko Kranjčar.

"Želimo bitno pojačati našu momčad i neki igrači potpisat će ugovore već sljedećeg tjedna." - kaže Mandarić.

Da podsjetimo, Niko je ponudu Portsmoutha razmatrao otprilike u isto vrijeme kad je stigao poziv Igora Štimca da dođe u Split. Mandarić je tada izjavio je na Otoku cijene Niku kao mladog nogometaša koji je od oca naslijedio "dragocjene gene", te da mu je jako drago što su stari i mladi Kranjčar slični po talentu, imaginaciji i realizaciji.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara