Maradona Luisu Fabianu: Samo je jedna "Božja ruka"

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

NAJZABAVNIJE je na Svjetskom nogometnom prvenstvu oko argentinskog izbornika Diega Armanda Maradone, pa je tako još jedna njegova konferencija za novinare bila super posjećena.

Dakako, bilo je i krajnje interesantno, a sve je začinio ponajbolji nogometaš svih vremena svojim viđenjem ovog Mundijala, kao i mogućnosti nekih od reprezentacija.

"Brazil je jedan od glavnih favorita Svjetskog prvenstva, ali po mom sudu ne igraju dobro. No, naravno da mogu uzeti sve",  rekao je Maradona i okrenuo se drugom pogotku na utakmici Luisa Fabiana, kada se brazilski centarfor dva puta koristio dijelom između ruke i ramena.

"Ne, ne, ne... Samo je jedna "Božja ruka", dobro znate čija. Uostalom, mislim da je on dva puta igrao ramenom.

Potom se Maradona okrenuo europskim reprezentacijama.

"Uf, bit će skandal ako Italija ne prođe skupinu. No, za njih se ja ne bojim. I 1982. godine su prošli skupinu s tri remija, pa su postali prvaci. Francuska? Oni su, pak, tako golemo razočarenje za mene da nemam prave riječi. Španjolska? Krenuli su kako su krenuli, ali vjerujem da će igrati sve bolje. Oni imaju silni potencijal i nemoguće je da cijelo prvenstvo odigraju tako loše. "

Potom je upitan i za šanse svoje momčadi.

"Mi smo tek upalili naše motore. No, znam da se možemo kvalitetno braniti i biti suvisli u napadu. Nismo loši, ali ne bih Argentinu nazvao favoritom prvenstvu. Čekamo, nadamo se i radimo. Mi smo u određenom projektu i izvršavamo zadatke",  završio je Maradona

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara