Maradonin liječnik: Diego se nije vratio drogama!

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

ALFREDO CACHE, osobni liječnik izbornika argentinske nogometne reprezentacije Diega Maradone, odbacio je medijska nagađanja da se njegov pacijent vratio “starim navikama”.

Jedan od najbolji nogometaša svih vremena doputovao je ovog tjedna u ekskluzivne toplice i spa-centar Henri Chenot u Meranu na sjeveru Italije nakon postraja u posljednjiim dvjema kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici (protiv Brazila i Paragvaja) nakon čega su počele kružiti priče da se Maradona radi pritiska vratio poroku koji ga je prije pet godina doveo na prag smrti.

Tada je, naime, Maradona bio priključen na respirator nakon srčanog udara koji je uvjetovalo predoziranje kokainom. Prema vlastitim riječima, argentinski velikan je “čist od droga” otad, a potvrđuje to i njegov liječnik.

"Maradona se nije vratio konzumiranju droga. Dolazak u Merano je nešto što je improvizirano u zadnji trenutak, a Victoria (Diegova partnerica) je izabrala mjesto",  rekao je Cache za kabelsku televizijsku postaju C5N.

Maradona je navodno stigao u talijanske Alpe na antistresnu i dijetnu kuru, a u Meranu će boraviti između jednog i dva tjedna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara