TRANSFERI

Marca: Bale ima samo jednu opciju za odlazak iz Reala

Marca: Bale ima samo jednu opciju za odlazak iz Reala
Foto: Getty Images

MARCA je jučer objavila da je Gareth Bale potpuno otpisan iz Reala, a danas donose detaljnije vijesti o njegovoj situaciji. Španjolci tvrde da Bale ima samo jednu opciju za odlazak iz Madrida, a to je Kina.  

Real se želi riješiti igrača koji mu je svojim golovima donio dvije Lige prvaka, a u klubu je od 2013. i ima astronomski bogat ugovor do 2022. godine.  Baleov agent Jonathan Barnett također je istaknuo bi Baleova iduća destinacija mogla biti veliko iznenađenje, a isto je potvrdila i Marca. 

Oni tvrde da je Beijing Guoan već spremio ponudu za 30-godišnjeg reprezentativca Walesa te da ona iznosi 600 tisuća funti tjedno. Time bi Gareth postao najplaćeniji u Kini jer taj status trenutno ima Ezequiel Lavezzi koji igra za Hebei China Fortune i tjedno zarađuje pola milijuna funti.

Prijelazni rok u Kini završava za devet dana. Kao opcija za transfer spominje se još nekoliko kineskih klubova, ali Beijing Guoan čini se kao najrealnija destinacija za Velšanina. 

Prilika za prodaju Balea u momčad koja nije kineska pojavila se jučer, barem tako tvrdi Independent. Na adresu Reala stigla je ponuda PSG-a koji im nudi Neymara u zamjenu za Balea i novac. PSG je s Neymarom u sličnoj situaciji kao Real s Baleom pa bi obje ekipe profitirale od ovog transfera. Ipak, prema pisanju Marce, Real je tu ponudu odmah odbio i Bale neće moći izbjeći odlazak u Kinu. 

Očekuje se da bi transfer trebao odraditi u sljedećih 48 sati te tako omogućiti Realu da u finalizaciju kadra za sljedeću sezonu krene s bitno olakšanim budžetom za plaće. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara