Marca: Lovren se rugao španjolskoj zastavi

Marca: Lovren se rugao španjolskoj zastavi
Screenshot: Marca, Foto: Pixsell, Montaža: Index

BURNO Lovrenovo slavlje pobjede Hrvatske nad Španjolskom (3:2) u Ligi nacija naišlo je na osudu najčitanijeg španjolskog dnevnog lista. 

Veći dio prijenosa iz svlačionice Maksimira nakon meča na svom Instagram profilu, Lovren je posvetio Ramosu i Španjolcima.

"Aaa-ha. Tri-dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su pičke obične. Samo ovo vrijedi, ova tu strana", rekao je Lovren pokazujući hrvatski grb, a prekrivajući španjolski na svom dresu.

Zatim je objavio fotografiju s utakmice na kojoj je kapetan Španjolske koji se nakon duela s Lovrenom drži za glavu. "Dobro jutro, Hrvatska", napisao je Lovren uz fotografiju koju možete vidjeti ovdje.

"Drago mi je više od ičeg, laktom sam ga ubio", rekao je Lovren na Instagramu, ali ne otkrivajući o kome je riječ. Međutim, kako je njegova sreća zbog tog udarca evidentna, jasno je da je riječ o Ramosu.

Marca je Lovrenov performans popratila tekstom pod naslovom "Hrvat Lovren ruga se Ramosu kojeg je udario i španjolskoj zastavi".

Opisala je Lovrenovo likovanje zbog pobjede nad Španjolskom i udaranja Ramosa, za kojeg kaže da je Lovrenov "zakleti neprijatelj".

Isti izvor pogrešno citira Lovrenovo vrijeđanje španjolskih igrača. Marca piše da ih je nazvao "pederčinama" i dodaje: "U svojoj tiradi našao je vremena i za vrijeđanje španjolske zastave."

Branič Hrvatske tako je reagirao zbog, kako tvrdi, velike bahatosti španjolskih nogometaša koji su, svi osim Morate, nakon meča otišli s terena a da nisu čestitali pobjednicima.

Lovren podsjeća da su igrači Hrvatske prije dva mjeseca, usprkos debaklu 0:6 kod Španjolske, smogli snage i nakon najtežeg poraza Hrvatske u povijesti čestitali suparnicima.

Osim toga, stoper Hrvatske je u slavlju nastavio ono što je radio proteklih tjedana - prozivati španjolskog kapetana Sergija Ramosa. 

Lovren je prvo rekao da je Ramos precijenjen, da on manje griješi od Španjolca, ali da se o kapetanu Reala nikad ne priča jer njegova momčad uvjerljivo pobjeđuje.

Ramos mu je na to odgovorio na Maksimiru, dan prije utakmice njihovih reprezentacija: "Ne bih htio nikoga kritizirati ni odgovarati na frustrirane komentare. Neki ljudi samo žele biti na naslovnicama."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara