HRVATSKI NOGOMETAŠI

Marca: Sve je riješeno - Modrić potpisuje novi ugovor, spasila ga Zlatna lopta

Marca: Sve je riješeno - Modrić potpisuje novi ugovor, spasila ga Zlatna lopta
Foto: EPA

LUKA MODRIĆ produljit će ugovor s Realom za još godinu dana, do ljeta 2021. Uvjeti su dogovoreni, a potpis se očekuje ovih dana. Najčitaniji španjolski list Marca, sjajno upućen u zbivanja u Realu otkriva ovo, kao i kakva je ključna veza između Modrićevog novog ugovora s Realom i njegovog osvajanja Zlatne lopte.

Naime, jedna od klauzula u aktualnom Modrićevom ugovoru s Realom, koji je potpisao u listopadu 2016. i koji vrijedi do lipnja 2020., je da mu se u slučaju njegovog osvajanja Zlatne lopte ugovor automatski produljuje za još jednu sezonu.

Naravno, ova klauzula sve do sada nije bila poznata, a obje strane posebno su pazile da se za nju ne sazna ove sezone koja je bila jedna od najgorih u povijesti Reala i tijekom koje je Modrić igrao jako loše. 

Ali sada, nakon što je završila i kada se mora ispuniti Modrićevim potpisom produljenje ugovora, više je nema smisla sakrivati. 

Marca navodi da su upravo to razlozi koji motiviraju Modrića na ostanak i dokazivanje da je očajna individualna i klupska sezona bila iznimka: "Za razliku od prošlog ljeta, kada je nakon sjajnog nastupa na SP-u želio otići u Inter i zatim zbog kasnijeg početka priprema lošije ušao u sezonu, a u istom stilu nastavio i kasnije, Modrić je sada sasvim fokusiran na Real. Hrvat je željan 'osvete' za lošu sezonu i jedva čeka pripreme za novu."

Isti izvor ističe da Modrić ima puno povjerenje trenera Zinedinea Zidanea i Uprave Reala koji su mu bili podrška tijekom recentnog debakla, zbog čega ne želi opet razočarati njih i navijače. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara