UFC

Mark Hunt: UFC je sranje. Nadam se da ćete svi izgorjeti, prljavi psi

Mark Hunt: UFC je sranje. Nadam se da ćete svi izgorjeti, prljavi psi
Screenshot: Youtube

LEGENDARNI UFC-ov borac Mark Hunt još je 2017. godine podnio tužbu protiv te kompanije kada ju je i optužio za prevaru, kršenje ugovora i stjecanje bogatstva na ilegalnim radnjama.

Osim toga, istaknuo je brojne propuste koji su se događali u vrijeme njegove borbe s Brockom Lesnarom na UFC 200 priredbi 2016. godine.

Hunt je ove subote na društvenim mrežama objavio fotografiju dokumenta koji sugerira da mu tužba protiv UFC-a nije prošla. 

"Pokušao sam na bojnom polju MMA stvari učiniti pravednima, ali opet je prevarantska kompanija sa svim svojim milijardama uskratila sve pobjede. Netko će umrijeti zbog meča s varalicom koja koristi steroide i vaše sra*e od kompanije će biti krivo. Nadam se da ćete svi izgorjeti, prljavi psi", poručio je Hunt označivši u objavi Danu Whitea i UFC pa dodao: 

"Nisam prvi koji tuži ovu prevaru od kompanije i sigurno neću biti posljednji. Ne možete tako varati borce i imati monopol na tržištu. Netko će vas kad tad prizemljiti", zaključio je Hunt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I tried to make things even on the battlefield of Mma but again the cheating company @danawhite @ufc with all its billions they ripped everyone off win again someone will die against a steroid using cheater and your shit rip off company will be at fault @ufc I hope all u fuckers burn filthy dog cunnnniesss 😂😂😂😂😂😂😂😂 u can go and get fuuuuuaaaaaarrrkkkkeddd Uwonthisbattlebutthewarwillcontinue #aliactmotherfuckers I am not the first to sue this rip off company and sure as hell wont be the last to sue the @ufc u can’t keep ripping fighters off and run monopoly on the market someone’s going to put u motherfuckers down @danawhite @ufc

A post shared by The Super Samoan (@markhuntfighter) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara