Marković: Dok sam ja predsjednik Bišćanu su vrata reprezentacije zaključana

PREDSJEDNIK HNS-a u intervjuu Sportskim novostima rekao je kako su Bišćanu vrata reprezentacije zaključana dok je on predsjednik, te da će onima koji su sudjelovali u eliminaciji Slovenije isplatiti 10.000 eura nagrade. Rekao je i da je Barićeva plaća 30.000 kuna.

Iako smo prije desetak dana pisali kako bi Bišćan mogao biti pozvan već za prijateljsku utakmicu s Njemačkom, a i Barić je rekao kako će mu pružiti drugu priliku ako će se dokazati svojim igrama i ponašanjem, Marković je izjavio kako su "Bišćanu vrata ne zatvorena, nego zaključana dok je on na čelu HNS-a", te dodao da neće dopustiti Bariću da ga pozove bude li to želio.

Marković vjeruje kako hrvatska reprezentacija na EP-u Portugalu može među osam najboljih reprezentacija, te smatra kako je momčad odlična za turnirsko natjecanje. Bitna za rezultat također je i atmosfera među reprezentativcima koja je fenomenalna, rekao je Marković Sportskim novostima.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje zamjera li što ili preporučuje Bariću , Marković je rekao kako Barić previše inzistira na tehnici. "Nemamo vremena čekati nečiju inspiraciju, ili nadati se nekom playmakeru poput Zidanea, jer takvog Hrvatska nema", izjavio je predsjednik HNS-a.

Barić mora usavršiti igru visokim loptama u napadu, jer u reprezentaciji ima puno doličnih skakača, smatra Marković, dodajući kako to treba iskoristiti.

Nakon EP-a u Portugalu Hrvatski nogometni savez inkasirat će oko 5 milijuna eura, a Marković se nada da će biti i više. 60% novca ide u blagajnu HNS-a, a 40% dobivaju igrači i stručni stožer, ali tek nakon što HNS pokrije troškove, pišu Sportske novosti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara