Marković: Jebe mi se za Praliju i "sviju" po redu!

Foto: Drago Sopta/Cropix

VLATKO MARKOVIĆ ponovo je izgubio živce. Predsjednik HNS-a je na pitanje o uhićenju Nenada Pralije odgovorio prostački i u svom stilu poručio da mu se "jebe".

"Moje mišljenje je da je svega toga dosta. Jebe mi se i za Praliju i za sviju po redu", rekao je Marković za Media servis.

No, zato je glavni tajnik Zorislav Srebrić bio nešto razgovorljiviji.

"Posebnog komentara nemamo osim onoga što smo već govorili da svatko mora snositi odgovornost za svoje postupke. Svi koji su članovi organizacije će biti podvrgnuti stegovnim mjerama", rekao nam je Srebrić.

Glavni tajnik HNS-a kaže da ne zna što se Praliji, bivšem tajniku Splita Špiru Barbarić i knjigovotkinji Snježani Blažević stavlja na teret. No, napominje da će HNS dati podršku Uskoku i svim istražnim organima:

"To smo već verificirali kao stav Izvršnog odbora HNS-a i Skupštine", rekao je Srebrić.

Službeno priopćenje HNS-a:
 
Iako u ovom trenutku nemamo službenih saznanja o eventualnim uhićenjima bivših djelatnika RNK Split, donedavnog sportskog direktora Nenada Pralije, bivšeg tajnika kluba Špira Barbarića te knjigovotkinje Snježane Blažević, naglašavamo da kao krovna nogometna organizacija podržavamo sve aktivnosti pravosudnih organa RH glede raščišćavanja mogućih kriminalnih radnji u hrvatskom nogometu. Ovakav stav i opredjeljenje utvrdila je i Skupština HNS-a na svojoj sjednici održanoj 21. prosinca 2012., a koji je objavljen i u svim medijima.

HNS će u okviru svog disciplinskog pravilnika i dalje poduzimati odgovarajuće mjere usmjerene protiv pojedinaca koji su nogomet koristili za protupravna i kriminalna djelovanja te će se od Disciplinske komisije tražiti da poduzme sve odgovarajuće mjere kako bi se u što kraćem roku nogomet očistio od korupcije.

HNS će o ovom slučaju, jednako kao i u svim drugim slučajevima vezanima uz nedopuštene radnje u hrvatskom nogometu obavijestiti UEFA-u i FIFA-u.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara