"Marković nagovarao igrače Slavena da puste Pomorcu"

"Marković nagovarao igrače Slavena da puste Pomorcu"

NAKON niza neobičnih rezultata u Ligi za ostanak, kad su momčadi koje su se borile za ostanak postale praktički nepobjedive, eskaliralo je nezadovoljstvo onih koji su najgore prošli.

Iz Lige je ispao Šibenik, a njegov predsjednik Mihe Mioč optužio je predsjednika HNS-a Vlatka Markovića da je osobno zvao igrače Slaven Belupa i nagovarao ih da puste utakmicu Pomorcu. Mioč to nije rekao u lice Markoviću jer je predsjedniku HNS-a "mobitel zauzet komunikacijom s igračima Slavena".

Jasno je na što Mioč sugerira. U posljednjem kolu Šibenik je s lakoćom svladao Zadar, a iz lige bi ispao Pomorac da u Koprivnici nije svladao Slavena. Podsjetimo, Pomorac je jedna od najslabijih momčadi u ligi, a Slaven momčad koja je za "pola boda" izgubila priliku da se bori za Kup UEFA.

Tko je kome pustio, nećemo nagađati. Činjenica je, međutim, da su i Šibenik i Pomorac i Zadar u posljednjim kolima s lakoćom pobijeđivali momčadi s vrha ljestvice, kojima bodovi nisu ništa predstavljali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li bilo dogovaranja? Gotovo sigurno. Je li za to kriv i sustav zbog kojeg je za Slaven sezona završila već na proljeće, nakon čega nisu mogli ni gore ni dolje? Sigurno.

Marković za Sportske novosti izjavljuje kako je "liga bila posve regularna", a kako je Mioč "jad i bijeda".

Marković ovog puta ne misli "popustiti" Mioču. "Malo se prevario, ovog puta će napokon i odgovarati za svoje otrovne besmislice." - rekao je Marković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara