Marković za Index: Neću Pršu moliti da igra, ali očekujem njegovo "da" ili "ne"

Marković za Index: Neću Pršu moliti da igra, ali očekujem njegovo "da" ili "ne"

VIJEST o skorom izletu Vlatka Markovića u Glasgow proširila se brzinom munje. Prezidentea su odmah zaskočili s tvrdnjama kako sigurno ide još jednom uvjeriti Dadu Pršu da je potreban hrvatskoj reprezentaciji i nagovoriti ga da odradi barem nadolazeći kvalifikacijski ciklus za EP.

Kontaktirali smo predsjednika HNS-a i doznali, a što drugo, nego da "Vlatko Marković nikada nije niti će ikoga moliti da igra za reprezentaciju".

Naš jedini napadač svjetske klase prije par dana bio je na pregledu koljena, nakon čega je trebao donijeti odluku o nastavku reprezentativne karijere. Toliko očekivana dijegnoza ista je kao i prije, znači ne pretjerano bajna. Ali, s Dadinim koljenom bolje, nažalost, ni ne može biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glavno da nije gore. Stanje je isto kao i prije i Dado će sigurno u Rangersima odraditi sezonu. Priključit će se pripremama već sljedeći tjedan. Razgovarat ćemo, kad se vidimo, i o Le Guenu, dobro ga poznajem." - kazao nam je Marković.

Glasgowskom susretu koji je trebao biti konspirativan naš se predsjednik vrlo raduje i iako ne ide preklinjati, od Prše očekuje neke odgovore.

"Ja i Dado duboko smo vezani iz dobro poznatih razloga. Dado me, naime, sam nazvao i rekao mi da želi sjesti i razgovarati. Otići ću do Glasgowa sljedeći tjedan, kad se budem vraćao iz Stockholma. Bit će tu sigurno priče o budućnosti, o njegovom da ili ne reprezentaciji. Ali nikakvo moljenje ne dolazi u obzir. Dado jednostavno želi uz moju pomoć donijeti pravu odluku. Pitat ću ga i neke stvari vezane uz nastup u Njemačkoj. Zajednički ćemo dosta toga proanalizirati." - potvrdio nam je prezidente, dodavši kako se nada toplom, srdačnom a ponajprije iskrenom razgovoru.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara