Mateo Kovačić i igrači Dinama podržali malenu Milu

Mateo Kovačić i igrači Dinama podržali malenu Milu
Foto: GNK Dinamo, obiteljske fotografije, Facebook

NAKON što su skoro svi poznati hrvatski sportaši iskazali podršku malenoj Mili Rončević, dvogodišnjoj djevojčici koja hitno mora na operaciju u Philadelphiju, isto su napravili igrači Dinama nakon današnje pobjede protiv Intera te Mateo Kovačić.

Oni su u svlačionici držali papir na kojem piše "Svi za Milu". Isto su učinili i Luka Modrić, Ivan Rakitić, Zlatko Dalić, Bojan Bogdanović, Sandra Perković i Blanka Vlašić. Zaklada Nora Šitum na Facebooku objavljuje poruke podrške, a posljednja je poruka Kovačića, veznjaka Reala na posudbi u Chelseaju i hrvatskog reprezentativca.

Podsjetimo, za Milino liječenje potrebno je više od 2,2 milijuna dolara, odnosno oko 14,55 milijuna kuna. Dosad je prikupljeno gotovo 10 milijuna kuna. Mila boluje od teškog oblika leukemije.

Prikupljene donacije možete pratiti OVDJE.

Maloj Mili možete pomoći uplatom na IBAN i žiro-račun humanitarne akcije u Privrednoj banci Zagreb HR2423400091511004008, SWIFT kod za uplate iz inozemstva PBZGHR2X ili na IBAN i račun u Banci Kovanica Varaždin HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno - “darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević” te model plaćanja 99.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara