Mateo Kovačić u trenucima najveće sreće saznao da mu je umro prijatelj

Mateo Kovačić u trenucima najveće sreće saznao da mu je umro prijatelj
Foto: Epa

NAKON pobjede nad Englezima i plasmana u finale SP-a reprezentativci Hrvatske zasluženo su slavili, slavio je kompletan stručni stožer predvođen Zlatkom Dalićem, a ludnica je bila i među navijačima Hrvatske.

Ipak, u velikom slavlju jedan od reprezentativaca Hrvatske prisjetio se svog prijatelja iz djetinjstva Edvina Hodžića, čija iznenadna smrt je potresla mnoge.

Matea Kovačića pogodila je vijest o smrti prijatelja iz djetinjstva i nekadašnjeg suigrača, Edvina Dine Hodžića (23).

Kovačić se na Instagramu oglasio nakon tužnog događaja: ''Počivaj u miru, moj dragi prijatelju iz djetinjstva", napisao je Kova. Hodžić je preminuo prekjučer nakon što mu je pozlilo na treningu.

Hodžić je bio igrač austrijskog malonogometnog kluba Kapfenberga, a trebao je uskoro potpisati za Innsbruck. Bio je vrstan malonogometaš, a s Mateom je igrao u omladinskim kategorijama LASK-a iz Linza.

Sjajno su se slagali na terenu, ali i izvan njega, a Dino je posebno pratio Mateove igre u Realu i reprezentaciji Hrvatske.

''Dino je igrao s Mateom Kovačićem, čiji otac godinama radi u Austriji. Kao klinci igrali su zajedno. I nešto kasnije kada je Mateo dolazio svojima. Vjerujem da će ova vijest pogoditi i Matea jer su bili dobri prijatelji. Nitko od nas ne vjeruje da nas je Dino napustio - rekao je Rešo Halilović, prijatelj obitelji Hodžić'', pišu sportske.ba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara