HNL

Matjaž Kek komentirao Bišćanovu Rijeku: "Na proljeće bi moglo biti svašta"

Matjaž Kek komentirao Bišćanovu Rijeku: "Na proljeće bi moglo biti svašta"
Foto: Guliver Image/ Getty Images

"DOŠLO je do zasićenja i loše komunikacije. Mislim da je napuštanje kluba bilo odgovorno od mene i hvala svima, od predsjednika do navijača, na svemu u Rijeci", rekao je Matjaž Kek u emisiji koju vodi Joško Jeličić na Planet sportu.

Bivši trener Rijeke i aktualni izbornik Slovenije nije htio previše komentirati svoj angažman u Rijeci, ali se dotaknuo novog trenera momčadi s Rujevice. Igor Bišćan radi sjajan posao otkako je preuzeo Rijeku.

"Prije svega meni je izuzetno drago da je trener koji je došao iza mene okrenuo negativni trend s pozitivnim rezultatima. Gledao sam malo utakmica, ali kroz te pozitivne rezultate igrači dobivaju sve više samopouzdanja i to na terenu izgleda sve bolje. Bišćan je u igru unio nekoliko dobrih ideja, a momčad je na to odlično reagirala", komentirao je Kek rad svog nasljednika.

"Na proljeće bi moglo biti svašta"

Rijeka je nakon 17 odigranih kola drugoplasirana momčad HNL-a s devet bodova manje od vodećeg Dinama. Kek najavljuje da će proljeće u prvenstvu biti sve samo ne dosadno.

"Rijeka je najbolje igrala u derbijima. Interesantno se nadovezati na sadašnju Rijeku pogledom na Dinamo. Bišćan je nekoliko puta zarotirao momčad kao što to radi Bjelica u Dinamu zbog europskih natjecanja i to se pokazalo odličnim. Mislim da je dobro što je Rijeka blizu Modrih jer bi na proljeće moglo biti svašta", podvukao je Kek.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara