NOGOMET

Maxi Lopez: Oprostio sam Icardiju što mi je preoteo ženu

Maxi Lopez: Oprostio sam Icardiju što mi je preoteo ženu
Foto: EPA

ARGENTINSKI nogometaši Maxi Lopez i Mauro Icardi bili su najbolji prijatelji sve dok Icardi nije završio s Lopezovom tadašnjom suprugom.

Maxi Lopez je bio u braku s Wandom Narom, no ona se odlučila razvesti od njega jer je javno priznala da je zaljubljena u Icardija, koji je preoteo suprugu svom prijatelju. Kasnije su se Lopez i Icardi susretali na utakmicama, no Lopez ga je ignorirao.

Svađa je trajala nekoliko godina, a Wanda je zabranila Lopezu da viđa djecu, no Maxi Lopez je odlučio sve zaboraviti i oprostiti svom nekadašnjem prijatelju.

Lopez je u izjavi za argentinske medije rekao da želi zaboraviti prošlost i biti sretan u životu.

"Izabrao sam biti sretan i odlučio sam neke stvari ostaviti u prošlosti. Stvari mogu ići dobro ili loše, a sve je do toga kako vi izaberete. Moj brak je propao, ali sam postao otac. Odlučio sam živjeti pozitivnom energijom i to zaboraviti. To je jedino rješenje. Oprostio sam Icardiju i više nemam problema s njim. Cilj mi je da mi djeca budu sretna i to je sve. Sve ostalo je prošlost i okrenuo sam novu stranicu u životu", poručio je Maxi Lopez.

U trenutku velikog skandala u medije je bilo procurilo da se Lopeza javila čak i sicilijanska mafija i nudila mu da Icardija naprave invalidom te mu tako završe nogometnu karijeru, no Lopez je to odbio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara