Mayweather: Za McGregora sam trenirao tri tjedna i svake noći partijao

Mayweather: Za McGregora sam trenirao tri tjedna i svake noći partijao

Foto: Getty Images/Guliver Image

BIVŠI boksački prvak svijeta Floyd Mayweather Jr. tvrdi da je za meč protiv Conora McGregora trenirao samo tri tjedna i da je tijekom čitavih priprema tulumario.

Kako protječe vrijeme od dvoboja koji se održao 26. kolovoza u Las Vegasu, tako Mayweather sve više i više veliča svoju pobjedu protiv UFC prvaka. U razgovoru za “Hollywood Unblocked” ponovno umirovljeni boksač je komentirao i sam kraj dvoboja, odnosno prekid koji je po nekima bio kontroverzan, odnosno preuranjen.

Mayweather se ne slaže s tim jer smatra da bi nastavak meča bio opasan po zdravlje UFC borca.

"On ima karijeru, znate što hoću reći. I dalje je mlad. A boks može biti vrlo opasan. Morate misliti na te borce, na zdravlje. Čak i moj ujak Roger. Evo prije ovog razgovora su me zvali. Jednostavno odluta, ne zna gdje ide. Nitko ga ne može naći. Na kraju završi u bolnici. Oštećenje mozga se događa. Oštećenje mozga je stvarno", objašnjava Mayweather.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je tijekom promotivne kampanje tvrdio da dvoboj protiv UFC prvaka shvaća maksimalno ozbiljno, sada je promijenio priču. Javno govori da je jedva trenirao, a da je pritom "partijao" po svojim klubovima.

"Čekajte malo. Ovo je kvaka 22. Da sam ga razvalio u prvoj rundi, opet bi prigovarali. Da smo meč pustili malo duže nego što je trebalo, opet bi prigovarali. Tako da nije bitno što ja radim, ljudi će uvijek prigovarati. Da sam dopustio da meč ode do odluke, opet bi kritizirali."

"Još jednom, oni njemu aplaudiraju, ne meni. Nitko ne čestita meni. Ja sam taj koji ima 40 godina, koji je bio u mirovini dvije godine. On ima 28, aktivan je. Ja sam u penziji. Viši je i veći. Možda nije snažniji, ali ima duži raspon ruku. Puno je veći. Mlađi je. Mladost je na njegovoj strani. Samo govorim da je na papiru on trebao pobijediti. A ja… bio sam potpuno izvan forme, samo sam trenirao vjerojatno tri tjedna. I uz to sam svake noći bio vani i partijao", zaključuje Mayweather.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara