Mazzarri: Jedan pogodak Hajduka vraća nas na početak

Mazzarri: Jedan pogodak Hajduka vraća nas na početak

TALIJANSKI tisak ne uzbuđuje se previše zbog večerašnjeg susreta Hajduka i Sampdorije u kojem će Bili pod vodstvom novog trenera Sergija Krešića tražiti čudo. No,  teško da se ono može dogoditi protiv tvrde i zatvorene ekipe koja će čvrsto čuvati svoj rezultat iz prve utamice na Poljudu. Splitski trener uvježbavao je formaciju 4-5-1, bez Ante Rukavine među prvom jedanaestorkom, iako će i s talijanske strane propisno vrebati jedna špica, navjerojatnije Vicenzo Montella.

Uoči susreta trener Sampdorije Walter Mazzari upozorava:

"Ne smijemo podleći euforiji. Svojim igračima rekao sam da do pobjede možemo doći samo napornim radom i stalnim izgrađivanjem. Tražim od njih da se koncentriraju samo na travnjak i da djeluju kao momčad, kako u pasivnim tako i u aktivnim dijelovima susreta. Pristup uvijek mora biti isti, bilo da se radi o domaćim ili gostujućim utakmicama, kao i europskim ispitima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduku je dosta da zabije jedan pogodak i da se sve vrati na početak. Naši su protivnici u međuvremenu promijenili trenera i zaista nisam siguran u kojoj ćemo formaciji zaigrati protiv njih. Šanse za prolazak, rekao bih, su 50:50." - dodao je trener, koji će prema izvješću talijanskih medija na vrata gurnuti  Antonija Mirantu umjesto Luce Castellazzija, dok će na lijevoj strani Mirko Pieri zamijeniti suspendiranog Reta Zieglera.

 

D.R.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara