McGregor divljao Khabibu u facu: Štakore, bio bi mrtav da si sišao iz onog busa!

McGregor divljao Khabibu u facu: Štakore, bio bi mrtav da si sišao iz onog busa!
Foto: Screenshot

CONOR MCGREGOR se nakon gotovo dvije godine izbivanja 6. listopada vraća u oktogon. U glavnoj borbi UFC-a 229 u Las Vegasu borit će se za naslov svjetskog prvaka u lakoj kategoriji protiv Khabiba Nurmagomedova.

Kontroverzni Irac, koji je u međuvremenu boksao i protiv Floyda Mayweathera, na press konferenciju uoči borbe došao je s litrom viskija i gotovo pola sata vrijeđao i napadao svojeg protivnika. Podsjetimo, Khabib je bio u autobusu koji je McGregor sa svojim ljudima napao u New Yorku ovog travnja. Razlog napada bio je upravo napad na McGregorova prijatelja Artema Lobova koji su počinili Nurmagomedov i njegov tim, zbog čega je Conor doletio u New York i napao autobus.

"Štakore jedan, da si izašao iz tog autobusa sad bi bio mrtav, a ja bih bio u zatvoru. Pokazao sam ti ruke ispred busa, znao si da nisam naoružan. Ali ti si se kukavički sakrivao iza žena. Znam takve kao ti koji su veliki frajeri u grupama", grmio je McGregor ispijajući viski koji je u jednom trenutku ponudio i svojem protivniku.

Nurmagomedov se uglavnom smješkao, ali nije odgovorio na njegove napade osim što je jednom rekao da je nula od borca.

"Ja sam osiguran za cijeli život, ali se borim iz gušta. Jedva čekam da ti razbijem glavu. Samo se nadam da ćeš se pojaviti i da nećeš ponovno pobjeći", dodao je McGregor.

UFC-ov šef Dana White sve je samo promatrao, a intervenirao je jedino kad su McGregor i Khabib krenuli jedan prema drugome za fotografiranje. Razdvajao ih je rukama dok je McGregor šaptao:

"Diši, čovječe, diši. Usrao si se, usnice su ti potpuno plave".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara