McGregor o Khabibu: Toj kujici bez love sam zabijao prste u Adamovu jabučicu

McGregor o Khabibu: Toj kujici bez love sam zabijao prste u Adamovu jabučicu
Foto: Gulliver / Getty Images

CONOR MCGREGOR krenuo je u novu ofenzivu. 

Glasine o organizaciji boksačkog meča protiv Paulieja Malignaggija začinio je porukom potencijalnom, ali i jednom nedavnom rivalu, Khabibu Nurmagomedovu.

"Pogledajmo kako to izgleda na papiru. Drag mi je Paulie Malignaggi. Ovo je naše javno prepucavanje do kojeg je dovela objava fotografije koja ga je uznemirila. Da, dobro ste pročitali, fotografija. Rekao sam mu u lice da prestane kukati i biti kujica. Borac ne smije biti. Ne budi kujica, nemoj kukati."

Tada je udario po Khabibu:

"Isto to rekao sam Khabibu na kraju treće runde, moje runde. Svaku rundu je kukao sucu, čak i u četvrtoj dok je bio u mount poziciji. Ako je netko u toj borbi trebao nešto reći sucu, onda sam to bio ja u prvoj rundi. Četiri minute držao je moje noge bez ikakve aktivnosti. Ali borba je borba i jebe mi se za to. Sucima plaču samo kujice. Ja sam pokušavao zabiti prste u njegovu Adamovu jabučicu. Mnoge su osobe u borilačkom poslu, što sam u posljednje vrijeme shvatio, apsolutne kujice. Momci, znam da ste dekintirani, da ste bez love, ali nemojte biti kujice bez love", poručio je Conor dvojici boraca u stilu još jednog svog nedavnog rivala, Floyda "The Money" Mayweathera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara