BOKS

Meč YouTube zvijezda bit će gledaniji od borbi Miočića i Joshue

Meč YouTube zvijezda bit će gledaniji od borbi Miočića i Joshue

DVA najpoznatija svjetska YouTubera, KSI i Logan Paul, ponovno će u ring. Njihov prošlogodišnji meč izazvao je brojne kritičare kojima je to bilo smiješno. Potpuni amateri u boksu dobili su priliku izaći na veliku scenu. Tad su spomenuti YouTuberi boksali pod posebnim pravilima, na glavi su imali kacige, a ovaj put je meč dogovoren prema profesionalnim pravilima 9. studenog u Los Angelesu.

Meč je u svoje ruke preuzeo najpoznatiji boksački promotor Eddie Hearn koji surađuje s Joshuom, Hrgovićem i ostalim borcima.

KSI i Paul prepucavanja na društvenim mrežama riješit će u ringu, a samo presicu je gledalo 10 milijuna ljudi, dok će meč srušiti sve rekorde i postat će najgledanija borba godine. Gledanija vjerojatno od ovogodišnjih borbi u kojima su sudjelovali Joshua i Miočić.

YouTuberi su na društvenim mrežama poznatiji od većine profesionalnih boraca i sportaša općenito. Zanimljivo, Logan Paul je veliki fan Stipe Miočića, prati ga na svakoj borbi.

"Mislim kako je oko deset milijuna ljudi gledalo konferenciju za medije. Nakon toga vjerujem kako će ovo biti najgledaniji boksački meč u 2019. godini. Ovo je zapravo luda stvar, no ova dvojica odlučili su poštovati boksački kod. Postali su profesionalci, neće koristiti kacige ni veće rukavice. Zapravo, nisam siguran shvaćaju li oni u što se ovog puta upuštaju", rekao je Eddie Hearn u najavi borbe.

Prijenos borbe je na DAZN servisu i Sky Sportsu, a priredba će se održati u Staples Centru pred 20 tisuća ljudi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara