Inozemni mediji bruje o napadu na Rakitića: Bio je to dramatičan odmor

Inozemni mediji bruje o napadu na Rakitića: Bio je to dramatičan odmor

Foto: Instagram/Domus gradnja

INCIDENT koji se dogodio jučer u Ugljanu, gdje su nepoznati počinitelji kamenjem razbili prozor na vili u kojoj je bio Ivan Rakitić, prenijeli su mediji iz regije i inozemstva.

 
 
 
 
AS: Hrvatski navijači kamenjem na Rakitićevu vilu
 
"Mještani su bili oduševljeni Rakitićem, koji im je potpisivao autograme. No, sada su ožalošćeni jer će se nakon ovoga teško vratiti. On je s obitelji u gliseru napustio Otok, na kojem su divljali hrvatski navijači, a šestorica njih kamenjem je razbijala stakla na njegovoj vili. Nogometaš Barcelone sigurno neće po lijepom pamtiti odmor nakon Europskog prvenstva, na kojem je s Hrvatskom ispao u osmini finala od Portugala", piše španjolski AS.
Marca: Rakitić pobjegao s Otoka zbog napada
 
I drugi španjolski sportski list Marca izvijestio je o napadu na Rakitića.
 
"Umjesto na odmor Rakitić je morao bježati s obitelji zbog napada u Hrvatskoj. Polomljena su stakla na njegovoj vili, a sumnja se na nekoliko mladih hrvatskih huligana", piše Marca.
Gazzetta dello sport: Dramatičan odmor Rakitića
 
"Vila od 2,2 milijuna eura devastirana je. Rakitić je nakon napada morao s obitelji izaći na stražnja vratara i gliserom napustiti Otok, jer su huligani željeli ući u kući i napasti nogometaša. Bio je to dramatičan odmor za veznjaka Hrvatske", navodi milanski list.
Blic: Huligan nagovarao ostale da provale u kuću
 
Srpski Blic prenio je informaciju o napadu uz naslov "SKANDAL U HRVATSKOJ Huligani napali Rakitića dok je ljetovao s porodicom", a u tekstu stoji da je navodno jedan od šestorice huligana nagovarao ostale da provale u kuću koju je iznajmio reprezentativac Hrvatske.
 
Također, Mozzart Sport, pozivajući se na hrvatske medije, navodi da su polomljeni vrata i prozori, te da policija zbog incidenta intenzivno traga za izgrednicima.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara