Medveščak se oprostio: "Žao nam je što u Ledenoj nećemo odigrati još jednu utakmicu"

Foto: Ronald Goršić/Cropix

NAKON 68 minuta hrvanja s KAC-om u petoj utakmici, Medveščak se oprostio od EBEL-a za ovu sezonu. Medvjedi su bili na korak do senzacije, vodili su 4:2, no nisu dočekali čudo.

> Čudo se nije dogodilo: KAC nakon produžetaka izbacio Medveščak

Ispadanje su ovoga puta primili puno mirnije. Kad su lani ispali od Red Bulla u polufinalu u svlačionici Medveščaka potekle su suze. Večeras toga nije bilo, samo ponos na sve što je učinjeno u drugoj sezoni EBEL-a.

"Žao mi je što nećemo odigrati još jednu utakmicu pred našim navijačima, ali nemamo što zamjeriti igračima. Dali su sve od sebe i možemo se s ponosom vratiti u Zagreb", rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Douglas Bradley nije zadovoljan suđenjem, ne samo večeras već u cijeloj ligi.

"Pucali smo si u nogu u drugoj trećini i napravili previše isključenja. Suci u ovoj ligi dopuštaju da igrači mlate palicama kao da su bejzbolske. Mislim da bi suci trebali više štiti igrače. Kod gola u produžetku KAC je 10-ak sekundi na ledu imao pet igrača što suci nisu sankcionirali", rekao je Bradley.

Kako je Bradleyju bilo doći među igrače nakon utakmice? Kakva je bila atmosfera?

"Svima sam čestitao, bilo je vrlo emocionalno, ali nisam plakao. Takav je hokej i s nekima ću se vjerojatno rastati. Ni sam ne znam što ću raditi sutra, a kamoli hoću li ostati sljedeću sezonu", kaže trener Medveščaka.

John Hećimović je naglasio da suci u produžetku nisu htjeli svirati isključenja već su im rekli da sami odluče utakmicu. Ma što god to značilo.

"Imali smo dva čista powerplaya u produžetku, ali su suci rekli neka igrači sami odluče pobjednika. Ovo je na kraju ipak uspješna sezona. Za sljedeću ćemo morati napraviti neke promjene. Kakve? Ne znam ni sam", rekao je Hećimović.

Medveščak je vodio 4:2, ali se KAC uspio vratiti i okrenuti utakmicu.

"Druga trećina je bila ključna nismo smjeli onako ispustiti prednost. I u produžetku smo imali šanse, ali nismo zabili. Na kraju si ne možemo ništa zamjeriti, dali smo sve od sebe i odigrali koliko smo mogli", rekao je Robby Sandrock.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara