Menadžer "koji je srpskom podzemlju prodao Mamićev dug": Mamić mi je sve isplatio!

Foto: Drago Sopta/Cropix

DEJAN JOKSIMOVIĆ, menadžer kojem je prema pisanju Nacionala Zdravko Mamić ostao dužan milijun eura zbog posredovanja u transferu Ivice Olića iz Dinama u CSKA, pa je ovaj dug prodao srpskim mafijašima (pri čemu je potraživanje lihvarskom progresijom naraslo na pet milijuna) oglasio se iz Beograda i oštro odbacio te optužbe.

Podsjećamo, Nacional je pisao kako Zdravko Mamić priča da ga Igor Štimac želi likvidirati uz asistenciju srpskog podzemlja i Andrije Draškovića, a u tekstu se navodi kako hrvatska policija ima informaciju da je u prodaji Olića sudjelovao i Joksimović, inače zastupnik Milana Badelja, s kojim se Mamić dogovorio da će mu isplatiti milion eura ukoliko se transfer realizira.

Olić je prešao u CSKA, a tjednik piše kako je Joksimović, nezadovoljan neisplaćivanjem milijuna, prodao svoja potraživanja srpskom podzemlju, čiji su predstavnici  kontaktirali Mamića i upozorili ga kako sada duguje njima, ali ne jedan, nego pet milijuna.

"Ma, ovo su obične gluposti. Slatko sam se nasmijao kad sam to pročitao. Nikad nisam imao problema s Mamićem i sve mi je do zadnjeg eura isplatio. Sve što smo radili za Olića riješeno je na obostrano zadovoljstvo", rekao je Joksimović za Blic i pojasnio kako je podijeljen novac od Olinog transfera iz Dinama u CSKA.

"Olić je tada bio član Dinama, ali po ugovoru iz matične Marsonije. Zbog toga su transfer vrijedan četiri milijuna eura podijelila ova dva kluba. Odakle onda meni pravo da tražim milijun? Ja sam dobio svoj dio, a Mamić i ja smo u super odnosima. Baš smo prije tjedan dana bili na sastanku."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara