"Mesar" Boateng Ballacku: Oprosti, nije bilo namjerno...

Tekst: Totalsport, T.T.
Foto: AFP


BESKOMPROMISNI Kevin-Princ Boateng javno se ispričao zbog grubog starta nad kapetanom njemačke reprezentacije Michaelom Ballackom, zbog kojeg će ovaj propustiti SP.

Iako je Ballackov Chelsea u subotnjem finalu engleskog FA Cupa na Wembleyju pobijedio Portsmouth 1:0, a Chelsea je po prvi put u povijesti osvojio dvostruku krunu (prvenstvo i FA Cup), njemački 33-godišnji nogometaš će taj dvoboj pamtiti po lošem.

Ballack je ozljedu desnog gležnja zadobio u sudaru s Kevinom-Princeom Boatengom te se odmah potom uhvatio za gležanj s bolnom grimasom. Ukazana mu je pomoć na travnjaku, a pokušao je i nastaviti igru, ali u 44. minuti je ipak morao krenuti put svlačionice dupke ispunjenog Wembleyja te ga je zamijenio Juliano Belleti.

Ballack se zbog težine ozljede treninzima može vratiti tek za osam tjedana, a Svjetsko prvenstvo može pratiti samo kao navijač. Boateng je izjavio da mu je jako žao zbog Ballackove ozljede.

"Ispričavam se, jako mi je žao. No, nije bilo namjere u mom startu. Naprosto sam zakasnio i naletio na Ballacka. Izgledalo je glupo", izjavio je Boateng.

igrač je to kojem je nedavno omogućena zamjena nogometnog državljanstva te je iz njemačke prešao u gansku reprezentaciju. Iako nije bilo namjere u tom startu, kakav način za reći zbogom...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara