Mesić primio izaslanstvo EP-a u stolnom tenisu za invalide

PREDSJEDNIK Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je izaslanstvo Europskog prvenstva u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom, priopćeno je iz Ureda Predsjednika.

Izaslanstvo je izvijestilo predsjednika Mesića o tijeku Europskog prvenstva u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom koje se održava u Zagrebu, a počelo je 21. lipnja i završit će ovog vikenda.

Predstavnici inozemnih ekipa su izuzetno zadovoljni organizacijom ovog prvenstva koje se održava u Domu sportova i u kojem sudjeluju predstavnici 34 zemlje. Predsjednik je podržao ovakve sportske manifestacije jer pomažu socijalizaciji osoba s invaliditetom, ali i dokazuju da i one mogu sudjelovati u sportskim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U izaslanstvu su bili Ratko Kovačić, predsjednik Hrvatskog sportskog saveza invalida i predsjednik Organizacijskog odbora EP-a, Bob Price, predsjednik Europskog paralimpijskog odbora te Christian Lillerois, predsjednik Međunarodnog paralimpijskog stolnoteniskog odbora.Uz predsjednika Mesića prijemu je nazočan bio Siniša Jagodić, tajnik Predsjednika za odnose s javnošću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara