LIGE PETICE

Raspad u Barceloni: Messi ovako reagira na upute pomoćnog trenera

Raspad u Barceloni: Messi ovako reagira na upute pomoćnog trenera
Screenshot

SCENA koja je dokazala ono o čemu se već dugo i naveliko govori i piše - da je u Barceloni jako loš odnos između trenera Setiena i njegovog pomoćnika Sarabije s jedne te igrača s druge strane - odigrala se tijekom pauze za osvježenje kod Celte.

Aktualni prvak Barcelona je u 32. kolu kod kluba koji se bori za opstanak izgubio bodove (2:2) koji bi se na kraju mogli pokazati i presudnima za gubitak naslova. Real se nakon kiksa jedinog konkurenta odvojio s dva boda prednosti, a u Madridu sigurno likuju dok se Barcelona pred cijelim svijetom blamira scenama poput ovih.

Eder Sarabia, pomoćnik trenera Quiquea Setiena, omražen je među zvijezdama Barcelone. Posebno ga ne može smisliti Leo Messi, što mu je dao do znanja i za vrijeme spomenute pauze. Sarabia je prišao igračima i davao im upute, a kada je Messi vidio da im se približio Sarabia i krenuo ih usmjeravati, demonstrativno je napustio skupinu i odlazeći bijesno govorio sebi u bradu. 

Kapetan Barcelone, dakle, javno ignorira i omalovažava čovjeka koji bi igračima barem nominalno morao biti najveći autoritet nakon trenera. Sarabia je ostao iznenađen Messijevim potezom pa je krenuo za njim i pokušao mu se opet obratiti, ali ga Messi opet nije doživio. Sve ovo trener Setien gleda s očajnim izrazom lica, svjestan da ne gubi samo naslov prvaka Španjolske nego i svlačionicu. 

Brojni španjolski mediji dodaju ono što kamere ovom prilikom nisu ulovile, a to je da su nedugo zatim na istoj pauzi Sarabiju ignorirali i Suarez i Rakitić. 

Nakon utakmice Suarez je na pitanje o lošim igrama Barcelone na gostovanjima odgovorio: "Što nam se događa na gostovanjima? To je pitanje za trenere." Marca otkriva da je nakon neuspjeha u Vigu u svlačionici Barcelone izbila pobuna igrača protiv trenera. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku Messijevog ispada možete pogledati OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara