Messi: Uvijek sam imao opciju otići, ima puno klubova koji me mogu platiti

Messi: Uvijek sam imao opciju otići, ima puno klubova koji me mogu platiti
Foto: Screenshot

PRED nogometašima Barcelone je pakleni tjedan. Večeras u Napulju protiv Napolija igraju težak prvi susret osmine finala Lige prvaka, a za vikend ih čeka Real u El Clasicu.

Barca ove sezone ne impresionira, ali ima ono što nema nijedna druga momčad na svijetu - Lea Messija.

Čudesni Argentinac je u intervjuu za Mundo Deportivo pričao o špekulacijama da bi Camp Nou mogao napustiti čak i besplatno, o sukobu sa sportskim direktorom Abidalom, ali i o Ronaldu te mogućem povratku Neymara u Kataloniju.

''Uvijek sam imao opciju otići. Imao sam puno prilika napustiti klub. Bilo je puno klubova koji su me željeli i bili voljni platiti. Međutim, nikad nisam razmišljao otići iz Barcelone pa ni sad. Želim ostati i osvojiti Ligu prvaka i Primeru. Ako i klub to želi, onda ja s tim nemam problema'', rekao je Messi, a onda se osvrnuo na sukob s Abidalom.

''Ne znam što je Abidal mislio kad je ono rekao, ali sam odgovorio jer sam se osjećao napadnuto. Rekao je da igrači kontroliraju dolaske i odlaske trenera. Pričao je da ja imam veliku moć donošenja takvih odluka. Staviti igrače u fokus kod otkaza trenera je ludo. Tehnički direktor je taj koji donosi odluke'', rekao je Messi.

Messi je komentirao i odlazak Cristiana Ronalda iz Real Madrida.

''Bilo je jasno što će se tu dogoditi. Cristiano im ne donosi samo golove nego i puno drugih stvari. Normalno je da se osjeti izostanak igrača koji zabija 50 golova po sezoni. On je nogometni predator.''

Osvrnuo se i na mogući povratak Neymara.

''Rekao sam to puno puta. Želim da se on vrati u Barcelonu jer je jedan od najboljih igrača na svijetu. Uvijek se htio vratiti, ali najprije se mora ispričati navijačima. S time treba krenuti'', zaključio je Argentinac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara