NESTVARNI MESSI U ovoj situaciji je na pola metra izvrtio tri čuvara

NESTVARNI MESSI U ovoj situaciji je na pola metra izvrtio tri čuvara

Screenshot

MJESEC I POL nakon antologijskog driblinga protiv trojice na utakmici s Betisom, Leo Messi magiju je ponovio i danas na derbiju prvenstva s Atleticom.

Barcelona je pobjedom 1:0 u 27. kolu, koju joj je donio Messi 600. golom u karijeri, napravila ogroman korak prema naslovu. Osim ključne i povijesne golčine, Messi se dakle istaknuo još jednom velemajstorijom u prvom poluvremenu.
 
Loptu je primio sam na 30 metara od Atleticovog gola, ali čim je s njom krenuo naprijed, prema njemu su se zaletjela tri suparnika. Svi su pali.
 
Prvo se driblingom na desno oslobodio Felipea Luisa, zatim je otišao natrag i prevario Thomasa, pa skrenuo malo na lijevo i prošao Gabija. 
 
Tako je imao korak prednosti ispred tri suparnika, koji je Luis pokušao poništiti klizećim, ali ga je Messi lako prošao i drugi put u par sekundi, tako što je prohujao ispred njegove ispružene noge. 
 
Messi je ovom akcijom pokazao fantastičnu brzinu, kako nogu, tako i razmišljanja, te snagu.
 
Najviše ipak impresionira to što je sve ovo napravio na najmanje moguće prostora, te vještina koju je pri tome pokazao. Kada gledate ovaj dribling iz prvog, glavnog kuta kamere, čini vam se da mu se lopta sretno odbila od suparnika i vratila natrag. 
 
Ali, gledajući iz drugog kuta, vidjet ćete da je s loptom cijelo vrijeme radio upravo što je htio i da ju je cijelo vrijeme kontrolirao. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara