Messijev obožavatelj izvršio samoubojstvo nakon poraza Argentine od Hrvatske

Messijev obožavatelj izvršio samoubojstvo nakon poraza Argentine od Hrvatske
Foto: Facebook

DINU ALEX, veliki Messijev navijač iz Indije, izvršio je samoubojstvo nakon što je odgledao poraz Argentine od Hrvatske (0:3). 

Policija je za njim tragala danima nakon utakmice koju je gledao s roditeljima i poslije koje je nestao samo ostavivši poruku da nema više za što živjeti. Tijelo 30-godišnjaka iz sela Arumanoor pronađeno je u obližnjoj rijeci. Vjeruje se da je skočio u rijeku i utopio se.

Njegov otac rekao je kako je Dinu bio veliki Messijev obožavatelj i da se ubio jer je Messijeva Argentina osvojila samo jedan bod iz prve dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu. Dotukao ga je poraz od Hrvatske kojim je Argentina ostala s malim šansama za prolazak dalje.

"Plakao je nakon utakmice i isključio mobitel", otkrila je obitelj, a prijatelji su rekli da je Dinu bio uvjeren kako će Argentina otići daleko u Rusiji.

Podsjetimo, Messiju je prvenstvo u Rusiji predzadnja ili zadnja prilika za osvajanje Svjetskog prvenstvo, trofeja kojeg silno želi. Žele ga i njegovi obožavatelji kako bi onda imali još jedan argument u raspravama o najboljem nogometašu u povijesti. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara