HRVATSKA NA EURU

Metličić: Uvijek tražimo neku dlaku u jajetu. Samo da se o nečemu priča

Metličić: Uvijek tražimo neku dlaku u jajetu. Samo da se o nečemu priča
Screenshot: RTL

HRVATSKI rukometaši svladali su Češku s 22:21 i došli do šeste uzastopne pobjede na Europskom prvenstvu te će posljednji dvoboj u skupini 1 protiv Španjolske dočekati s maksimalnim učinkom.

Španjolska je s osam bodova vodeća na ljestvici, a druga je Hrvatska koja ima također osam, ali i lošiju gol-razliku. Po dva boda imaju Njemačka, Austrija i Bjelorusija, a bez bodova je Češka.

Utakmicu je za RTL komentirao Petar Metličić, legendarni hrvatski rukometaš, a sada stručni komentator. 

"Ljudi očito zaboravljaju da je bilo situacija kad sam ja bio sam. Kad su Vori ili Kaleb bili sami. I onda je bilo sve dobro, fino i divno. Uvijek tražimo neku dlaku u jajetu. Samo da se o nečemu priča. Bitno je da je momčad postavila ciljeve i da je motivirana", rekao je Metličić o situaciji u reprezentaciji pa je otkrio je li reprezentacija spremna za finale:

"Ovi igrači koji su glavni trenutno u reprezentaciju sigurno da su zreli za finale. Stigli su u trenutak kad su u naponu snage, kad su najbolji, ali uz potporu ostalih igrača. No, s druge strane, javnost od njih nije ništa očekivala. Sad se brzo digla euforija, što je kod nas u Hrvatskoj normalno. Mislim da imamo jako dobru priliku i pitanje je hoćemo li opet imati ovakvu priliku", zaključio je Metličić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara