HRVATSKA - SRBIJA 24:21

Metličić: Za velike stvari Hrvatska nije dovoljno dobra

Metličić: Za velike stvari Hrvatska nije dovoljno dobra
Foto: Screenshot

HRVATSKA je u 3. kolu skupine A Europskog prvenstva pobijedila Srbiju 24:21 i u drugi krug prenosi dva boda.

Červarova momčad je i prije ove utakmice osigurala prolazak, a Srbija ispadanje pa nije bilo nikakvog rezultatskog naboja. No, Srbija je odigrala vrlo čvrsto i namučila Hrvatsku koja se nadala da će u ovoj nevažnoj utakmici moći odmoriti glavne igrače, ali se to nije dogodilo.

Duvnjak je na parketu bio čak 36 minuta, a i Luka Stepančić je odigrao 51 minutu i u jednom nezgodnom padu se skoro teško ozlijedio. Iako je Hrvatska dobila sve tri utakmice u skupini, RTL-ovi stručni komentatori Drago Vuković i osobito Pero Metličić nisu bili previše oduševljeni viđenim.

"Mi smo imali Šegu koji je branio fantastično, a imali smo samo plus jedan ili plus dva. Napadački smo bili dosta loši. To moramo naglasiti i to moramo popraviti. Teško je previše govoriti nakon ove nebitne utakmice, ali moramo popraviti neke stvari jer za veliki rezultat ovo neće biti dobro", rekao je Metličić.

"Misliš?" upitao ga je voditelj Marko Vargek.

"Znam. Ova igra neće biti dobra jer ove ekipe s kojima smo igrali nisu iz europskog vrha. Eventualno Bjelorusija, ali sad nas očekuju puno teže utakmice, puno veći pritisak i sve ozbiljniji protivnici. Ako želimo nešto napraviti, ovu igru moramo popraviti barem 30 ili 40 posto", odgovorio je Metličić i dodao:

"Recimo, Španjolci su taktički perfektna momčad i oni će se znati jako dobro pripremiti za nas. Čak i Austrijanci, s kojima ćemo igrati u drugom krugu, jer imaju jako dobrog slovenskog trenera. Moramo biti bolji", zaključio je bivši kapetan reprezentacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara