Michael Johnson: Bolt je Superman broj dva!

Michael Johnson: Bolt je Superman broj dva!

"OVO JE nevjerojatno. Bolt je nevjerojatan. Zastrašujuću utrku je odradio Usain Bolt", govorio je dotad aktualni svjetski rekorder na 200 metara Michael Johnson.
 
Legendarni američki sprinter događaje s Olimpijskih igara prenosi za televizijsku postaju BBC, a nikako nije mogao ostati miran u vrijeme finalne utrke na 200 metara. Makar je njegovo rekordno vrijeme (19.32) bilo vraški opasno ugroženo Johnson je oduševljeno pričao o sprinteru s Jamajke.

I nahvalio ga u trenutku kada je Bolt njegov svjetski rekord, koji je trajao od Olimpijskih igara u Atlanti 1996. godine, spustio za dvije stotinke na 19.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitamo ti Bolt! Izveo si fantastičnu utrku. Sve je bilo genijalno, od starta do cilja. Kako je samo izletio iz bloka, nevjerojatno. Čudesnu smo utrku gledali u izvedbi ovog sjajnoj sprintera", govorio je Johnson i nastavio: "On je Superman broj dva! Htio je ovaj rekord, vidjelo se to u svakoj izjavi, u svakom nastupu, a kako će postati novi heroj pokazao je start utrke. Bio je spreman na sve".  

Totalsport
Foto: New York Times

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara