Mićo Dušanović: Ćosić je nevin! Pitam se tko mu uništava život tim lažima

Mićo Dušanović: Ćosić je nevin! Pitam se tko mu uništava život tim lažima
Foto: HRT

ZA Miću Dušanovića Drago Ćosić je nevin. Legendarni TV komentator smatra da je Ćosiću sve podmetnuto. Podsjećamo, Drago Ćosić je nedavno dobio otkaz na HRT-u kad su procurile informacije da je kao glavni koordinator programa preprodavao ulaznice za vrijeme SP-a u Rusiji.

''Drago Ćosić je evidentno nevin! On ništa nije napravio. Pitam se, tko ga toliko mrzi da mu je na ovaj način uništio život'', rekao je legendarni Mićo Dušanović u razgovoru za Reflektor Slobodne Dalmacije.

''Mislim da je katastrofalno to što se dogodilo kolegi Ćosiću. Ne mogu shvatiti da jedna kuća može ovako nešto napraviti prema nekome tko je evidentno nevin. Drago Ćosić ništa nije napravio. Pitam se tko ga toliko mrzi da mu je uništio život lažima, tko mu je objesio metu na leđima?'' rekla je legenda HRT-a pa dodala:

''Stvari koje mu se pripisuju su nemoguće. Nemoguće je preprodati kartu za finale Svjetskog prvenstva u nogometu, pogotovo ne za nekoliko tisuća eura što se sada govori. Karte o kojima je riječ nikada se nisu ni prodavale, one se podijele određenim ljudima i udruženjima kod svakog velikog projekta. Koliko takve karte vrijede na tržištu bespredmetno je razgovarati jer se ne prodaju, ali to nema veze s Dragom Ćosićem. On je bio šef prijenosa iz Rusije, glavni koordinator emisija iz Moskve i Zagreba. Preprodajom karata sigurno se nije bavio.''

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara