Mihačić: 7 golova Malti ne znači da su Šveđani jaki

CICO KRANJČAR svog je pomoćnika Vatroslava Mihačića u subotu poslao na Maltu kako bi uživo pratio Šveđane, iduće protivnike naše reprezentacije. Iako je Švedska pobijedila Maltu 7:0 Mihačić tvrdi da im Hrvatska može parirati bez problema.

Naravno da Malta ne spada u sam vrh svjetskog ili europskog nogometa, pa možda tih 7 pogodaka u njihovoj mreži i ne znači mnogo, ali svakako ulijeva strahopoštovanje prema Šveđanima, na čijem će terenu u srijedu hrvatska reprezentacija koliko je zaista jaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mihačić je za Sportske novosti izjavio kako se na Malti igralo mlako, gotovo prijateljski i skoro bez prekršaja, te tvrdi kako je izbornik Maltežana Nijemac Horst Hesse postavio pretrome igrače u obrani, što je jedan od razloga tako velike pobjede Šveđana.

Isto tako, komentira dalje Mihačić, Zlatan Ibrahimović je dva pogotka, od četiri koliko ih je zabio, postigao iz čistog zaleđa.

"Švedska ulijeva strahopoštovanje, ali nisu njeni reprezentativci vanzemaljci, spremni smo uzvratiti punom mjerom. Osim Ibrahimovića, kvalitetom odskaču Ljungberg i Larsson. Dobri su i igrači u vezi. Međutim, ništa impresivno", izjavio je Mihačić za Sportske novosti.

Koliko su opasni Šveđani vidjet ćemo u srijedu, a nadamo se da će Cico Kranjčar i drugu službenu utakmicu ostati neporažen. Najavio je kako očekuje pobjedu, ali bio bi zadovoljan i s bodom.

"U Švedsku putujemo sigurni da protiv kvalitetnog suparnika trebamo tražiti pobjedu. Učinit ćemo sve da domaće dovedemo u teško stanje, vrijednošću, snagom i koncepcijom. Siguran sam da možemo do pravog rezultata neovisno o formi Ibrahimovića, Ljungberga, Larssona,", rekao je Kranjčar i dodao kako se ne želi braniti, nego se želi nadigravati sa Šveđanima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara