REGIJA

Mihajlović: Ponestalo mi je suza. Hvala svima

Mihajlović: Ponestalo mi je suza. Hvala svima
Foto: EPA

LEGENDARNI srpski nogometaš i trener Siniša Mihajlović prošlog vikenda je šokirao nogometnu javnost otkrićem da boluje od leukemije.

Mihajlović kreće u borbu za život, a uz sve to ostaje trener Bologne.

Dobio je brojne poruke podrške, za koje kaže da ih je sve pročitao, a svima se zahvalio u pismu objavljenom u Gazzetti dello Sport.

"Postoje trenuci u životu kada se susretnete s protivnikom kojega je teško pobijediti i problemom koji je teško riješiti. Došao sam do tog trenutka, ali na sreću, nisam sam, imam ogromnu podršku. U ovih nekoliko dana sam primio more simpatija, solidarnosti, pozitivne energije koja mi je dala nevjerojatnu snagu i sigurnost da ću dobiti bitku protiv leukemije.

Primio sam na tisuće poruka, sve sam ih pročitao, i one za mene predstavljaju poseban znak pažnje, zagrljaj i dirnule su me u srce. Bilo je teško, ispričavam se svima što nisam odgovorio. Odlučio sam ovako, preko Gazzette. Hvala predsjednicima klubova za koje sam se borio kao igrač i trener, kako i onima čiji nikada nisam bio član za divne riječi koje su mi uputili. Hvala i bivšim suigračima, kao i rivalima s kojima i protiv kojih sam igrao.

Hvala i navijačima svih boja, i onima koji su mi zviždali i vrijeđali me, sada su mi napisali da se borim. Hvala i prijateljima koje stječem tijekom karijere, i hvala svima i onim nepoznatim ljudima koji me poznaju i koji znaju kakav sam čovjek. Od predsjednika države do pisma u kome mi je jedan dječak nacrtao osmijeh, svi ste bitni. Hvala još jednom, ponestalo mi je suza, sada je vrijeme za borbu. Vidimo se uskoro", napisao je Mihajlović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara