Mikijev neuspješni "debi" na Poljudu

Mikijev neuspješni "debi" na Poljudu

VEĆ U trećoj minuti drugoligaškog ogleda na Poljudu Trogirani su shvatili da će Mosor biti pretvrd orah. Bez obzira na silnu ambiciju nogometaša Trogira, Mosor za koji nastupaju igrači iz Hajdukove škole, pogotkom Žuljevića u trećoj minuti pokazali su da neće imati milosti.

Drugi pogodak u mreži Trogirana odsjeo je već u 22. minuti, autor je bio Hajdukovac na posudbi, Zoran Plazonić.

Trogir je predvodio Miki Rapaić, bio je to njegov debi na drugoligaškoj sceni. Iako je uz sebe imao iskusne prvoligaše kao što su Pirić i Čordaš, Mosoru nisu uspjeli pružiti dostojan otpor. Momčad Ante Miše, štoviše, nije uspjela zabiti ni počasni pogodak. Miki je nekoliko puta zaprijetio iz slobodnjaka, odradio je nekoliko dobrih proigravanja, međutim u sivilu Trogira njegov pedigre nije iskakao. Miki nije mogao sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam pomoći svom klubu. Nisam zadovoljan, ipak smo izgubili utakmicu", kazao je Rapaić nakon svog poljudskog debija.

Mikija je na Poljud došlo vidjeti tek nekih tisuću ljudi, među kojima su najžešći bili vjerni navijači Trogira, Malari. Iako je igrao na Poljudu, i to u bijelom dresu, mnogi i dalje ne mogu prežaliti što majica koju Rapaić nosi nije ona Hajdukova.

D.C.
Foto: Glas Dalmacije

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara