UFC

Miočić: Nije mi se svidio taj Cormierov komentar, ne razumijem zašto je to rekao

Miočić: Nije mi se svidio taj Cormierov komentar, ne razumijem zašto je to rekao
Screenshot: Twitter

STIPE Miočić priznao je da mu nisu najbolje sjele izjave Daniela Cormiera o njegovim sposobnostima. Cormier je na nedavnoj press-konferenciji u Las Vegasu za Miočića rekao kako nije dovoljno kvalitetan borac da bi ga pobijedio u njihovom revanšu na UFC 241 priredbi.

Miočić je prije godinu dana izgubio naslov protiv Cormiera, a sada je dobio priliku vratiti ga 17. kolovoza u Anaheimu.

"Ja razumijem da će Stipe ovaj put biti bolji. Ali kada razmišljam o borbi i to malo vremena što smo se već borili prije... jednostavno mislim da on nije dovoljno dobar da me pobijedi. Zaista to mislim. Mislim da je dobar prvak, mislim da je dobar borac, ali jednostavno nije dovoljno dobar da me pobijedi. Nije bitno hoće li to biti 25 minuta ili dvije runde. Ja ću i dalje dobiti tu borbu", rekao je Cormier na konferenciji za medije, a danas je dobio i odgovor od Miočića.

"Prije dva tjedna mi je rekao da nisam dovoljno dobar. Nije mi se previše svidio taj komentar. Jako brzo će saznati da jesam dovoljno dobar. I on zna da jesam. Ne razumijem zašto je to rekao", kazao je Miočić za TMZ pa dodao: 

"Nema ničeg boljeg nego kad ti stave taj pojas oko struka. To će se dogoditi. Uzet ću pojas i čut ćete: 'I novi....'", zaključio je Miočić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara