UFC

Miočić otkrio odakle mu ideja za taktiku kojom je pobijedio Cormiera

Miočić otkrio odakle mu ideja za taktiku kojom je pobijedio Cormiera
Foto: Getty Images

STIPE MIOČIĆ vratio je pojas UFC-ove teške kategorije pobjedom nad Danielom Cormierom u revanšu koji je sinoć predvodio UFC 241 priredbu u Anaheimu.

Miočić je slavio tehničkim nokautom u četvrtoj rundi i tako ponovno zasjeo na vrh, a pojasnio je i odakle mu ideja za taktiku koju je koristio protiv Cormiera. 

"Znao sam da mu radim štetu udarcima u tijelo. Počeo je spuštati ruke i vidio sam da trebam nastaviti raditi i da će mi ostaviti otvorenu priliku. Ona se pojavila i moja desna ruka je odradila posao. Trener mi je govorio da koristim desnu ruku i poslušao sam ga", rekao je u kavezu nakon borbe Joe Roganu, a na konferenciji za medije dodatno je pojasnio odakle ideja za to: 

"Trener i ja smo vidjeli jednu borbu Andersona Silve u kojoj je ta taktika upalila pa smo se dogovorili da ćemo i mi pokušati s tim." 

Stipe nakon ove borbe ima tri opcije za sljedeću borbu. Ako Cormier ne ode u najavljenu mirovinu i odluči zatražiti revanš, onda će ga i dobiti. A ako ode, Stipe će ili odraditi revanš protiv Ngannoua, ili borbu s Jonom Jonesom. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara