Miše: Sad počinje pravi rat

HAJDUKOV trener Ante Miše održao je jutros redovitu press konferenciju na Poljudu. Pokušao je motivirati momčad i navijače nakon šokova koje su proživjeli u Vinkovcima prošlo kolo ispuštanjem dragocjene prednosti pred zahuktalim Dinamom.

Uoči sutrašnjeg večernjeg susreta sa Zagrebom, u kojem Hajduk ima imperativ pobjede, Miše je izjavio: "Do sada smo odradili sjajan posao, a sad počinje pravi rat. Sve ćemo učiniti da prvi prođemo kroz cilj, uz pomoć naših navijača koji nas vjerno prate. Ovom prilikom im želim zahvaliti, mi smo jedno tijelo i jedni bez drugih ne možemo"

Potvđen je standardni sastav, iz kojeg nedostaju ozljeđeni Rubil i Strinić.  "Radili smo da poboljšamo efikasnost i nadam se da ćemo protiv Zagreba napraviti pomak nabolje. Zagreb je ekipa koja nam je nanjela najveći poraz (3:0), ali smo ih na Poljudu svladali 4:0. No, sad je to prošlo, mi mislimo na svaku sljedeću utakmicu i nadam se da ćemo opet pobijediti Zagreb."

Najvjerojatnije će istrčati postava: Subašić, M. Buljat, Vejić, Pandža, Šerić, Gabrić, Andrić, Skoko, Tomasov, Ibričić, Kalinić.

J.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara