MIŠKOVIĆ PROGOVORIO O DUGOVIMA "Istina je, dvije godine smo u minusu, za Kantridu nema novca..."

MIŠKOVIĆ PROGOVORIO O DUGOVIMA "Istina je, dvije godine smo u minusu, za Kantridu nema novca..."

Foto: Hina

DAMIR MIŠKOVIĆ odgovorio je gostujući na Kanalu Ri na pitanje koje najviše zanima navijače Rijeke - što je s Kantridom?
 
"Moj je san da se napravi Kantrida, nitko je ne želi više od mene. Kad je bilo novca, nismo je uspjeli napraviti, sad novca nema, tražimo investitore, našli smo se s potencijalnima... Teško je, ali pronaći ćemo ulagače za cijeli kompleks, skupa sa stadionom. Ako netko ima investitora ili misli da može dovesti investitora za kompleks, neka se javi. Nažalost, mi kao Social Sports i NK Rijeka nemamo novca", rekao je prvi čovjek Rijeke. 
 
Plaće ne kasne, ali se duguje vlasniku
 
Otkrio je i da je Rijeka posljednje dvije godine završila u minusu.
 
"Dvije godine smo u crvenom, mučimo se, ali ide nam dobro. Podmireni su svi igrači, nikome u klubu u pet godina ni lipa plaće nije kasnila, i to za tekući mjesec, a ne za prethodni! A klub se mora sam financirati. Za plaće nam treba i više od 1,2 milijuna eura mjesečno, sad ipak imamo i više premija za isplatiti..."
 
Social Sport je vlasnik 70 posto kluba...
 
"Social Sport nas ne tlači, ne traže kamate, ali ostalo je 4,6 milijuna eura koje im moramo vratiti. I hoćemo, čim ćemo imati."
 
"Na plaće trošimo manje od Dinama"
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mišković je otkrio da Rijeka troši na plaće poput Hajduka...
 
"Manje su nam plaće nego u Dinamu, u razini su Hajduka, i Osijek je na tom putu. Koji put se zaludimo vijestima izvana, kao da bilo kome novac pada s neba. Priča se da je Junior Fernandes u Turskoj dobio 1,4 milijuna eura godišnje, pa to je velik novac za igrača, u Hrvatskoj jako, jako, jako velik."
 
"Gavranović neće na tribine, a ne znam hoće li u Dinamo"
 
Navijače zanima i što je bilo s pregovorima oko odlaska Marija Gavranovića u Dinamo... 
 
"Dinamo me zvao zbog njega, da ga žele, ali tri dana prije kraja roka. Pitali su nas želimo li ga prodati, mi nismo htjeli i ta je priča bila završena tim telefonskim razgovorom. Istina je da smo zadnjeg dana roka bili u Zagrebu, ali samo zbog razgovora o Pavičiću! Ide li Mario u Dinamo u siječnju? Svaki igrač može otići šest mjeseci prije isteka ugovora, na njemu je da odluči hoće li otići, potpisati, nemam načina utjecati na to."
 
Bijesni navijači ga žele vidjeti na tribinama, a ne na terenu...
 
"Ako će se truditi na treninzima, igrat će, ako neće, bit će na klupi ili neće ni na klupi. Ali dok je igrač Rijeke, konkurirat će za sastav. Ljudi kažu 'stavite ga na tribine', ali ti igrači koji su osvojili naslov daju sve od sebe, bilo bi nepošteno tretirati ih kao neke u prošlosti koji nisu to napravili."
 
Mišković je najavio i pregovore s Vešovićem oko novog ugovora, kako i on ne bi imao priliku otići bez odštete za godinu dana. Dodao je i da je njegova suradnja s Matjažem Kekom odlična i da ga Zdravko Mamić nije dosad pitao može li slovenskog trenera preseliti na klupu hrvatske reprezentacije...
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara